Kandidaten

Bent u geïnteresseerd in de werkzaamheden en projecten van MilieuProfiel? Bent u op zoek naar ander uitdagender werk in het milieuwerkveld? Het toesturen van een cv geeft u alleen voordelen. Stuur dan uw cv met een korte motivatie naar info@milieuprofiel.nl

Uw Profiel

Bij MilieuProfiel vormen de capaciteiten, motivatie en persoonlijke voorkeuren van de medewerker het uitgangspunt. Naast een geschikt curriculum vitae van de medewerker is dus vooral het profiel van de medewerker bepalend voor een geslaagde uitoefening van de functie. Dit zorgt voor tevreden medewerkers en opdrachtgevers.

MilieuProfiel kan het profiel van de medewerker als uitgangspunt nemen, omdat MilieuProfiel een zeer gedegen kennis van de milieusector heeft en dus weet wat voor een bedrijfscultuur er bij een bepaald bedrijf of een bepaalde afdeling is.

Voor wie we er zijn

MilieuProfiel is er voor ervaren en ook minder ervaren milieukundigen op MBO-, HBO- en WO-niveau. Soms zijn wij ook geïnteresseerd in freelancers voor de invulling van tijdelijke werkzaamheden.

Ontwikkelen

Een medewerker heeft bij MilieuProfiel veel vrijheid en kan gemakkelijk voor andere werkzaamheden kiezen. De arbeidsvoorwaarden zijn prima en bovendien stelt MilieuProfiel werknemers in de gelegenheid opleidingen te volgen. Wie werkt bij MilieuProfiel blijft zichzelf dus ontwikkelen.

Werkwijze

Er zijn drie invalshoeken mogelijk: oriënterend interview, gericht interview of een combinatie van beiden.

Oriënterend interview

Via een oriënterend interview willen we u en uw wensen beter leren kennen, zodat we mogelijk een passende werkzaamheden voor u kunnen vinden. Door de ruime ervaring en kennis van de milieusector is MilieuProfiel goed in staat om de juiste werkzaamheden of het juiste project snel te vinden. Zeker als we uw capaciteiten, motivatie en persoonlijke voorkeuren kennen. Uw (milieu)profiel dus.

Gericht interview

Bij een gericht interview is de werkwijze precies andersom als bij een oriënterend interview. Er zijn concrete werkzaamheden. MilieuProfiel informeert u over deze werkzaamheden en de organisatie, haar cultuur en werksfeer. Uw kennis, werkervaring en persoonlijke competenties komen uitgebreid aan de orde. Doel van dit gesprek is om vast te stellen of dit een passende werkzaamheden voor u kunnen zijn.

Open sollicitaties

Treft u hierbij niet de milieukundige vacature aan die u zoekt? Maar heeft u wel andersoortige milieukundige werkervaring, stuur dan een open sollicitatie middels dit formulier of een email naar info@milieuprofiel.nl. Freelancers (zelfstandigen) worden eveneens verzocht om te reageren bij interesse.

Graag gemotiveerde sollicitaties.