Opdrachtgevers

De juiste medewerker voor uw werkzaamheden

MilieuProfiel voert werkzaamheden en projecten uit in de milieusector. Daarbij doen wij waar we goed in zijn. En dat is het vakkundig uit laten voeren van werkzaamheden. U besteedt uw werkzaamheden uit en wij zorgen voor de juiste invulling. Neem contact op met Erik van Duijnhoven, telefoonnummer 015-2143039. U kunt ook het contactformulier gebruiken of een email sturen naar info@milieuprofiel.nl waarbij u eventueel uw eigen functie- of projectomschrijving als attachment meestuurt. Er zal dan direct contact met u opgenomen worden om uw verzoek zo snel mogelijk uit te kunnen voeren.

Werkwijze

MilieuProfiel investeert veel in persoonlijk contact. Dat moet ook, want als wij een opdracht aannemen willen wij precies weten wat de eisen van onze klant zijn. Daarvoor is kennis nodig. Niet alleen van milieu en de betreffende werkzaamheden, maar ook van onze klanten en medewerkers. MilieuProfiel commbineert daarom mensenkennis met ruime ervaring in de milieusector. Of het nu gaat om bodem, beleid of water, wij kennen uw vakgebied. En weten dus waar u het over heeft en met welke medewerkers wij de klus kunnen klaren.

Eigen vakspecialisten

Alle werkzaamheden en elk project vereisen een eigen aanpak en vakspecialisten. Daarom bestaat ons team uit flexibel inzetbare projectmedewerkers: eigen professionals met zeer uiteenlopende expertises. Van geohydroloog tot adviseur nazorglocaties, van waterbodemspecialist tot GIS-medewerker.